NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Maradj hű önmagadhoz!'

Érzékeny ember lévén, megérzed, mit akarnak a többiek, és örömöt szeretnél okozni mindannyiuknak. A mai napon az egészséges határok kifejlesztésén fogunk dolgozni, továbbá azokon, melyek során képes vagy megőrizni segítőkész jellemedet anélkül, hogy meghazudtolnád önmagadat.

Végtelen boldogsággal tölt el, ha segíthetsz valakinek egészségesebbé és boldogabbá válni - ez felsőbb éned kifejezésre juttatása, és része az életcélodnak; támogatjuk eme csodás tulajdonságodat. Angyalodként az a kötelességünk, hogy utat mutassunk neked azokban a helyzetekben, melyekben megbántva érzed magad. Ez akkor történik, amikor túl fáradt vagy túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy támogatást nyújts, ám mégis megteszed. Olyan kapcsolatokban is bekövetkezik, melyekben úgy érzed, jóval többet adsz, mint amennyit kapsz beleértve az örömöt és az elégedettséget. Ezek mind példák olyan körülményekre, melyekben az építő határok képesek növelni egészségedet és boldogságodat.
 
Amikor valaki segítséget kér tőled, megérzéseid és tested a legjobb reakció felé vezetnek majd. Ha bárminemű negativitást érzékelsz a helyzettel kapcsolatosan, akkor itt az ideje annak, hogy elgondolkozz, mielőtt igent mondanál. A szünet alatt hívj magadhoz bennünket: öntsd ki a szívedet a helyzet során felmerülő különféle gondolataiddal és érzéseiddel kapcsolatosan. Segítünk döntésed tisztázásában, és abban is, hogy jól érezd magad, akár igennel, akár nemmel válaszolsz a segítségkérésre.

Ha őszinte maradsz önmagadhoz, fenntartod energiáid emelkedettségét és tisztaságát, és így ösztönző, követendő példát mutatsz más gyógyítóknak és segítőknek. Ha tisztességes vagy önmagaddal szemben, az ajándék a világ számára is.

Gondolat a mai napra

Hű maradok önmagamhoz, és nagy becsben tartom érzéseimet és energiaszintemet. Biztonságosan mondhatok nemet, amikor abban az útmutatásban részesülök, hogy így tegyek. Sokféle módon tudok segíteni másokon, beleértve az imádkozást is.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet