NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Ültess el egy magot!'

Egy növény az életed csodálatos szimbóluma! Ahogyan az apró magocska kicsírázik a talajban, és felfelé törekszik - a fényt követvén -, az fejlődésed számtalan sok aspektusát tükrözi.

Ezért ma azt tanácsoljuk, hogy ültess el egy magot - szó szerint. Vegyél egy csomaggal a piacon, vagy használd egy friss gyümölcs vagy zöldség magját. Mielőtt beletennéd a földbe, idézz fel egy olyan új tervedet, amelyet szándékodban áll megkezdeni. Tartsd a tenyeredben a magot, és itasd át a saját magadért és a növényedért elmondott imáiddal! Majd ünnepélyesen tedd bele a földbe.

Nevelgesd a palántát és újdonsült szándékodat egyaránt. Ugyan még nem láthatod a föld alatti növekedést, a változás azonban folyamatban van. A szárnyait próbálgató növénykezdeménynek gondoskodásra van szüksége ahhoz, hogy a felszínre merészkedjék - és ez ugyanígy van a törekvéseddel is. Ahogyan gondját viseled kertednek, ugyanígy tedd meg a céloddal összefüggő lépéseket mindennap.

Gondolat a mai napra

Elültetek egy magot, és megteszek egy lépést álmaim irányába. Ugyanígy táplálom a növényemet, mint céljaimat. Az angyalaim az én érdekemben ügyködnek ebben a pillanatban a színfalak mögött.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet