NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Ints búcsút a bűntudatnak!'

A bűntudat akkor merül fel, amikor önmagadat hibáztatod egy gyötrő helyzet miatt. Ez egy nehezen cipelhető teher, olyan, mint az egészségtelen és haszontalan bánásmód. A bűntudat nagyban eltér a felelősség egyfajta érzésétől: a bűntudat velejárója a düh, a szégyen, a hibáztatás és az ítélkezés; míg a felelősség a szertettel, a másokkal való osztozással és a pozitív cselekedetekkel függ össze.
 
A mai napon mi, angyalok, levesszük a válladról önmagad hibáztatásának terhét. Lélegezz mélyeket, közben megszabadítunk a szemrehányás hatásaitól, hogy a teljes körű megbocsátás mennybéli fényén keresztül láthasd meg magadat. Minden tévedés olyan volt, akár az ügyetlenül egymásba botló kisgyermekek - az igazságban ártatlan és vétlen vagy. És midőn szabadon és boldogan éldegélsz, nagyszerű áldásban részesíted majd sok ember életét, beleértve az önmagadét is.

Gondolat a mai napra

Búcsút intek a bűntudatnak, és megszabadítom magamat a vádaskodás és a szégyenkezés terhétől. Olyannak látom magamat, amilyennek Isten lát: minden szempontból ártatlannak. Képes vagyok felelősségteljesen élni; a szeretet és a béke által felemelkedem egy olyan helyre, ahol valóban szentségesen szolgálhatom önmagamat, szeretteimet és az egész világot.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet