NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Engedd az angyaloknak, hogy segítsenek!'

Szeretünk téged; és igazán fontos a számunkra a boldogságod, a lelki békéd és az, hogy gondoskodjunk rólad. Amikor szomorú vagy, még közelebb állunk hozzád és átölelünk ragaszkodásunkkal. Amikor teljesen egyedül vagy, és úgy érzed, félreértenek, akkor is melletted állunk kitartó szeretetünkkel.
 
A csapattársaid vagyunk, szüntelenül készen állunk arra, hogy befogadjuk mindazt, amit az utunkba hajítasz. Ha törekvéseidet összehangolod a munkánkkal, közösen még messzebbre juthatunk. Ez azt jelenti, hogy minden egyes pillanatban nyitva kell tartanunk a kommunikációs csatornákat főleg akkor, amikor szomorúnak érzed magad, vagy támogatásra van szükséged.
 
Ha megengeded, hogy bármiben segítsünk, látni fogod az irántad táplált szeretetünk mélységének bizonyítékait. Ez pedig oly hatalmas, hogy képtelenség szavakba önteni. Ha azonban megengeded nekünk, hogy kifejezésre juttassuk az irántad érzett odaadásunkat, akkor érezni fogod.

Gondolat a mai napra

Mélységesen szeretve vagyok. Az angyalaim olyannak szeretnek, amilyen most vagyok, ebben a pillanatban, én pedig megengedem nekik, hogy segítsenek. Segítségül hívom angyalaimat az egész nap folyamán. Mi egy tökéletesen egységes csapat vagyunk.
 
Doreen Virtue

Forrás ~ Internet