NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL
 
'Duruzsolj szeretettel teli szavakat magadnak!'

A szavak, melyeket önmagad körülírásához használsz, mélyen kihatnak a saját magad iránt érzett szeretetedre és önértékelésedre. Ezek közé tartozik mindaz, amit gondolsz, mondasz, írsz, és akár az is, ahogyan magadról viccelődsz.
 
A gondnok szerepét töltöd be önmagaddal szemben. Mint egy gyermekét nevelő anya vagy apa, majdhogynem olyan felelősséggel tartozol, és kötelezettségeid vannak saját magad felé. A magad iránti szülői gondviselés feladatai közé tartozik az, hogy önmagadhoz és önmagadról szeretettel és szelíden beszélj, ahogyan csak saját gyermekeddel tennéd.
 
A mai napon csakis szépséges kifejezésekkel élj önmagad leírására. Ez nem egyenlő a hencegéssel - egyszerűen csak isteni jellemedet tükrözöd általa. Ha gyönyörű szavakat használsz, igazat szólsz. Ez a lehető legmagasabb energiaszintre emel fel téged, ahol is létrejönnek a csodás és azonnali manifesztációk.

Gondolat a mai napra

Szeretetteljesen gondolok önmagamra, és igazán magasztosan beszélek magamról. Megbecsülöm isteni természetemet, és igaz lehetőségeim szerint élek. Élvezem a béke azon érzéseit, amelyek önmagam megbecsüléséből és tiszteletéből fakadnak.
 
Doreen Virtue

Forrás ~ Internet