NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

Teremts kapcsolatot Istennel

Gyermekként nagy büszkeséggel töltött el az, ha önállóan vittél véghez valamit, az önfenntartás továbbra is nagy öröm forrása a számodra. Azonban az, hogy nem támaszkodsz a többi emberre, az teljesen mást jelent, mint az, hogy függetleníted magad Istentől.
 
Örök érvényű kapcsolatot alakítottál ki Istennel - tőle való elkülönülésed csupán a képzeletedben jöhet létre. A mennyország végtelen szeretete, bölcsessége és bősége, ha úgy kívánod, folyamatosan a rendelkezésedre áll,  szabad akaratod megakadályozza Istent abban, hogy rád kényszerítse a segítségét. Ha segítséget kérsz, automatikusan rákapcsolódsz az ajándékok egy kimeríthetetlen tárházára - ami sokban hasonlít például arra a sokféleségre, amit akkor tudsz elérni, amikor rákapcsolódsz az internetre.
 
Emlékezz erre a kapcsolatra mindabban, amit teszel. Minden feladatoddal, döntéseddel és kéréseddel fordulj a mennyországhoz. Isten megbízható hírnökeiként mi, angyalok segítünk majd emlékezned erre, és megtisztítjuk az  isteni kommunikáció csatornáit, ha megkérsz rá bennünket.

Gondolat a  mai napra

Nem felejtek el kapcsolatba lépni a mennyországgal a nap folyamán. Minden döntésem, kérdésem és cselekedetem során isteni támogatás után folyamodok. Köszönet néked, Istenem, biztos segítségedért, amit most hálásan elfogadok.
 
 Doreen Virtue
 
Forrás ~ Internet