NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Láss mindenkit egészségesnek!'

A körülötted lévők egészségével kapcsolatos nézeteidnek ugyanolyan hatásai vannak, mint a bőséggel kapcsolatos elmélkedéseidnek - vagyis az, hogy milyennek látod a többiek jólétét, meghatározza saját jólétedet is.

Amikor vibrálónak, életerősnek és tökéletesnek látod a többieket, ezt a felfogást sugárzod saját fizikai tested felé is. Az egészség adományával ajándékozod meg magad, ha ekképpen tekintesz a többiekre.

Az egészség mindenkinek a természetes állapota... Isten ilyennek teremtett minden férfit és nőt. Amikor megnézed egy illető testi állapotát - a külső illúzióktól függetlenül -, a benne rejlő Isteniségnek vagy szemtanúja.

Ma figyeld meg és adj hangot az egészségességnek, bármerre járj is, összpontosíts erre a spirituális igazságra mindenben. A benned és a többiekben lakozó szeretet fellobbantja a jólét lángját, felerősíti, és kiemelkedő helyre emeli azt minden ember életében.

Gondolat a mai napra

Az igazság a tökéletes egészségben rejlik, hiszen Isten teremtményei mindig épek. Mindig látom ezt, bármerre járok is, miután mindenkiben érzékelem a benne rejlő isteni természetet. Minden ember egészséges.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet