NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Kérj segítséget!'

Sosem vagy egyedül, főként nagy szükség esetén nem. Ha magányosnak és szomorúnak érzed magad, mi, angyalok, még közelebb állunk hozzád, miután mi mindig a közeledben vagyunk, és készen állunk arra, hogy segítsünk, amikor csak megkérsz rá bennünket.
 
Esetenként azonban megfeledkezel a jelenlétünkről, és megkísérled egyedül elviseli az életedet. Ma, attól a pillanattól fogva, hogy kikelsz az ágyból, ne felejts minden helyzetben hozzánk fordulni spirituális segítségünkért. Kérj útmutatást, miközben felöltözöl, vezetsz, sétálsz és edzel, továbbá a többi emberrel való összes találkozásod során.

Kérj meg másokat is, hogy nyújtsanak segítő kezet feléd. A családtagjaid, barátaid, munkatársaid, sőt még az idegenek is fontosnak és értékesnek érzik magukat, amikor megengeded nekik, hogy segítsenek; belső éned pedig gazdagodik, amennyiben lehetővé teszed, hogy mások segítsenek a terhek cipelésében. A szeretettel teli energia, ami a segítőcsapat minden egyes tagjából sugárzik - és azokból is, akikre ők áldást szórnak -, békével árasztja el az egész bolygót.

Ugyanolyan fontos dolog kapni, mint adni. Tűzd ki magad elé azt, hogy segítséget kérsz, és engedélyezd önmagadnak, hogy hálával és örömmel elfogadhasd azt.

Gondolat a mai napra

Nem feledek el útmutatást kérni az angyalaimtól. Az, hogy megengedem nekik és a többi embernek, hogy támogassanak, az bizony az erő jele. Kegyesen befogadom a segítséget.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet