NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Hallgass a benned lakozó gyermekre!'

Nem számít, hány éves vagy, a benned lakozó gyermeknek még figyelemre, gondoskodásra van szüksége. Minden gyermeket táplálja a dicséret, és az a vágyuk, hogy kifejezhessék magukat. Mi, angyalok, arra bátorítunk, hogy hallgass ezen részedre.

Ha hangulatod és érzéseid akadoznak, az nagy valószínűséggel annak a jele, hogy belső gyermekednek némi figyelemre van szüksége. Ha odafigyelsz a szükségleteire, annak a jutalma a megnövekedett energia és vidámság lesz. Szánj most egy pillanatot arra, hogy lenyugodj, lehiggadj, gondolj a benned lakozó gyermekre, és figyelj fel minden felmerülő érzésre. kérdezd meg tőle: 'Miként törődhetnék veled ma?'

Hallgasd meg a feleletét, amely egy gondolat, érzés, vízió vagy szó formájában érkezik. Belső gyermeked hálás, ha meghallgatod, és még ennél is jobban érzi magát, ha kérései alapján cselekszel.

Gondolat a mai napra

Hallgatok belső gyermekem hangjára, időt szakítok a játékra, az éneklésre, a táncolásra és a pihenésre. Tökéletesen gondoskodom róla, és amint kielégítettem a szükségleteit, energiát és vidámságot kapok jutalmul.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet