NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Erősítsd meg az új évet!'

Mit szeretnél átélni a jövő évben? Min szeretnél változtatni? Ha tudnád, hogy minden lehetséges, és a rendelkezésedre áll, mit kívánnál?

Eljött az ideje annak, hogy energiát fektess az elkövetkezendő hónapokba azzal, hogy megerősíted azt, amire vágysz. Ahogyan mi, angyalok, már hangsúlyoztuk, minden, amire vágysz, manifesztálódik azokon a szavakon keresztül, amelyeket kimondasz, leírsz, és amelyikre gondolsz.

Ma állíts össze egy írott vagy mentális listát a jövő éved álmairól. Alakítsd át minden egyes célodat egy kijelentő mondattá, amely azt hangsúlyozza, hogy minden vágyad immáron beteljesült. Mondj köszönetet az univerzumnak ezeknek a vágyaidnak a manifesztálódásáért, fejez ki háládat azért, hogy az imáidra érkezett válaszok felülmúlták az elvárásaidat.

Gondolat a mai napra

Köszönöm Istennek, az angyaloknak és az univerzumnak, hogy beteljesítették minden vágyamat, melyek a következők. Elengedem az aggodalmakat és kételyeket ezen álmok manifesztációjával kapcsolatban. Kitártam a szívemet, és elmémet és a karjaimat, hogy befogadhassam mindazt a jót, amit az univerzum ajánl most fel nekem.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet