NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'A részleteket bízd Istenre!'

Kedves Egyetlenünk, mi angyalok, látjuk, hogy aggódsz a fejlődésed miatt, amit az életedben értél el. Azért vagyunk itt, hogy biztosítsunk téged arról, hogy minden imád felett oly erőteljes lények őrködnek, akik a te érdekedben tevékenykednek. Eme törekvések részletei lényegtelenek, és bizonyára cseppet sem éri meg aggódni miattuk.

Igen, valóban igaz az, hogy erőteljesebben érzed, amikor a kezedben van életed irányítása akkor, ha tudod, hogy mi zajlik éppen. Azonban a megértésnek több szintje létezik, attól függően, hogy az alacsonyabb vagy a magasabb energiák témájára összpontosítasz. A legalacsonyabb szint akkor következik be, amikor az emberek azt hiszik, hogy meg kell fosztaniuk másokat valamitől annak érdekében, hogy eleget tegyenek saját szükségleteiknek. Ez azon a meggyőződésen alapszik, hogy a készletek korlátoltak, és versengésre van szükség.

Ezzel ellentétben a legfelsőbb szintet a következőképpen lehetne a legjobban megnevezni: 'örömteli hit' - önmagunk gondtalan és igaz feladása az isteni természet előtt. Az emberek, akik erre összpontosítva élnek, tudják, ha egy ima egyszer már elhangzott, Isten átveszi az irányítást minden részlet fölött, és utat mutat a cselekvéshez, ha szükség van rá, hogy elősegítse a dolgok megtörténését. Ez a Lélekkel való igazi csapatmunka.

Gondolat a mai napra

Isten és az angyalok kezébe adom minden aggodalmamat arról, hogy imáim és vágyaim miként fognak valóra válni.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet