NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Vedd észre a minden emberben benne rejlő fényt!'

Létezik benned egy fény, amit sohasem lehet kioltani vagy bepiszkolni - szeplőtelen és tiszta, parazsát a szeretet lobbantja lángra. A melegség azon érzéseit, melyekben örömödet leled, ez a belső szikra tartja izzásban.

Szánj most egy percet arra, hogy megpillantsd a benned lakozó lángot, figyelj fel ennek részleteire, színeire, intenzitására és méretére. Észleld, hogy mit érzékel a tested, miközben benső ragyogására fókuszálsz. Tegyél fel a fénynek olyan kérdéseket, amelyek eszedbe jutnak, válaszát pedig egy gondolat, érzés, szó vagy vizuális kép tiszta formájában kapod majd meg.

Ez a tündöklés az isteni természethez fűződő kötődésed, te pedig ennek a gazdája vagy; gondolataid, érzelmeid és lélegzésed révén megnövelheted méreteit és intenzitását.

Figyelj oda, miként érzed magad, miközben egyre fényesebbé és nagyobbá válik. Képes felégetni a régi fájdalmak és bánatok maradványait úgy, akár egy hamvasztó kemence, dobd hát bele a lángba mindazt, ami nem kívánatos, és légy szemtanúja, miként változik át a szeretet tüzelőanyagává.

Vedd észre a nap folyamán a ragyogást önmagadban és a többiekben. Minél jobban összpontosítasz rá, szíved annál könnyebbé válik.

Gondolat a mai napra

A bennem rejlő fényre összpontosítok, állandó forróságát érzékelem a pocakomban, a szívemben és az elmémben. Ha rideg és magányos vagyok, egyszerűen csak arra kell kérnem ezt a ragyogást, hogy terjedjen szét jobban, váljon fényesebbé és erőteljesebbé. Képes vagyok ezt meglátni önmagamban, valamint mindenki másban is, és nagy hatással van az életemre.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet