NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Képzeld lelki szemeid elé leghatalmasabb lehetőségeidet!'

A napodat kezdd azzal, hogy magad elé képzeled, milyennek tűnne az életed, és milyen érzést keltene akkor, ha azt a legnagyszerűbb lehetőségeid szerint élhetnéd át. Szánj most egy pillanatot arra, hogy meglásd és átérezd az összes gazdag részletet, amely igaz önvalód útja során merül fel.

Az ilyen jellegű vizualizációk fontos kiindulópontoknak tekinthetők, sokban hasonlítanak ahhoz, ahogyan egy utazás megkezdése előtt feltérképezed úti célodat. Igen, lesznek élvezetes kitérők és mellékutak az út során, de a célod mindig is a legnagyobb segítségedre lesz.
 
Ma kérj útmutatást felsőbb énedtől azzal kapcsolatosan, hogy mit tenne szívesen, tudván, hogy teljes mértékben rá van kapcsolódva Isten végtelen bölcsességére.

Gondolat a mai napra

Életemet most annak legnagyszerűbb lehetőségei alapján látom. Tudom, hogy képes vagyok ezen a szinten élni, és megengedem magamnak, hogy teljes mértékben átérezzem az örömöt. Szeretettel teli tisztelettel bánok magammal, mert örökérvényűen rákapcsolódtam, Isten végtelen bölcsességére.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet