NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

Érezd magad gazdagnak!

Pénzügyi helyzetedet, ahogyan életed más területeit is, azok az érzések befolyásolják, amelyeket magadban hordozol. Belső fényed elhelyezkedésének központja - a manifesztálódás székhelye - alhasad területére esik, és az érzések, amiket itt tárolsz, kihatással vannak ragyogásodra és erődre.
 
Amikor pénzügyi helyzetedre gondolsz, lazítsd el a beleidet, és érezd, ahogyan ez a ragyogás egyre nagyobbá és fényesebbé válik. A pozitív gondolatok - egy szikrázó, magas intenzitású belső fénnyel vegyítve - gyors manifesztációkat eredményeznek. Ennek fordítottja szintén igaz: a pénzzel kapcsolatos félelmet keltő gondolatok feszültséget idéznek elő az izmaidban, ami pedig megakadályozza a fény azon képességét, hogy ragyogjon és megnyilvánuljon. 
 
A mai napon képzeld el, hogy mesébe illően gazdag vagy. Érezd benső magodban és egész testedben és érzéseidben azt, hogy pénzügyileg teljesen biztonságban vagy. Engedd meg a gyomrodnak, hogy ellazuljon, és lásd, ahogyan belső fényed fellángol a hited tüzelőanyagától. Tudd, hogy amikor gazdagnak érzed magad, tényleg gazdag vagy.

Gondolat a mai napra

Minden szempontból gazdagnak érzem magam. Magam elé képzelem azt, hogy pénzügyileg teljesen biztonságban vagyok. Tudatosan lélegzem, és ellazítom a hasi részemet; látom és érzem, hogy belső fényem sugárzóan ragyog.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet