NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Csak pozitív szavakat használj!'

Egy új, pozitív szokást kialakításához megerősítésre és gyakorlatra van szükség, és a mai napon erre kell összpontosítanod. Már korábban is esett szó erről a lényeges pontról, és az év során újra felidézzük majd.
 
Immáron tudod, hogy azoknak a szavaknak, melyek használata mellett döntöttél, mélységes hatásuk van a tapasztalataidra, meghatározván a kapcsolataidat, az egészségedet, az anyagi helyzetedet és hasonló fontos dolgok jellegét.

Ettől az erőtől nem kell félned; tekints rá inkább úgy, mint egy megkapó és gyönyörű hegyláncolatra. Ahogyan a szavakkal teremteni tudsz, az a természet kész csodája, tehát szeresd, birtokold és tiszteld.

Kezdj hozzá a mai napon azzal a szándékkal, hogy csakis pozitív szavakkal élsz... és emlékezz rá, hogy mi, angyalok, segítünk ebben, ha megkérsz rá bennünket.

Mindig élhetsz a szeretet alapú beszéd lehetőségével, hogy tisztán kommunikálj a többiekkel, felemelő szavaid pedig gyógytó balzsamként szolgálnak mindazok számára, akik hallják és olvassák őket.

Az isteni természet varázslatos kellékei ezek - Isten által neked ajándékozott, bevált eszközök - így használd őket helyesen a mai napon.

Gondolat a mai napra

Szeretettel beszélek. Minden mondandóm életigenlő, és ma arra kérem az angyalaimat, hogy kommunikáljak rajtam keresztül. Ha azon kapom magam, hogy negatív szavakat használok, megállok, és újrakezdem pozitív szavakkal.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet