NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Ajándékozd meg magad!'

Miért várnál a különleges alkalmakra, hogy kedveskedj önmagadnak? Elvégre életed hétköznapi pillanataiban van a legégetőbb szükséged a jutalmakra! Az a kincs, amellyel a mai napon megajándékozod magadat, nem kell, hogy drága legyen, sem pedig különlegesen finom - akár ingyenes is lehet. Csupán az a lényeg, hogy szíved örömittasan dalra fakadjon tőle.

A mai napot közelítsd meg nyitott szívvel, és engedd meg, hogy elvezessünk a legeslegjobb ajándékhoz, a számodra. Ez lehet egy olyan jellegű tevékenység, hogy elmész egy moziba, elolvasol egy jó könyvet, de magába foglalhat egy olyan kényelmi szolgáltatást is például, mint egy test- vagy talpmasszázs. Dönthetsz akár amellett is, hogy egyszerűen megmártózol a kádban, vagy hogy szunyókálsz egyet délután.

Természetesen nem vagy arra korlátozva, hogy egyetlenegy ajándékkal lepd meg önmagad. Jutalmazd meg magad ajándékokkal. ahányszor csak indíttatást érzel rá, és éld át a megemelkedett lelkesedés és öröm jótékony hatásait.

Gondolat a mai napra

Megajándékozom magam valamivel - az effajta törődés nagy örömöt nyújt számomra. Megérdemlem, hogy egy különlegességgel lepjem meg magam, de megjutalmazom magam a szeretettel is,

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet