NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Szabadulj meg a megerősítés igényétől!'

Engedd el azon akaratodat, hogy mindenki kedveljen téged; csak az számít, hogy nagyra értékeld önmagadat. Egy másik személy véleménye nincsen hatással arra, aki vagy, hiszen az pusztán az adott illető egy állítása, mely során saját önítéletét vetíti ki rád.

Tekintsd helyzetünket egy elsődleges példának; habár mi, angyalok, az időnk minden részét annak szenteljük, hogy másoknak segítsünk, mégis akadnak olyanok, akik nem kedvelnek bennünket, és nem bíznak bennünk. Ha megengednénk, hogy ezek a negatív vélemények lehúzzanak bennünket, kevésbé lennénk hatékonyak célunk elérésében.

Gondolkozz el azon, mennyi időt és energiát fektettél abba, hogy elnyerd a többiek beleegyezését. Nem lenne jobb érzés azzal tölteni az idődet, hogy saját előnyeidet tartod szem előtt, egy magasabb színvonalhoz mérvén saját értékeidet, és nem pedig a többiek véleményéhez? A válasz természetesen igen - és a mai nap alkalmas arra, hogy átvedd ezt az új, egészséges hozzáállást.

Gondolat a mai napra

Elengedem azon ígéreteimet. hogy elnyerjem a többiek beleegyezését; annak érdekében, hogy kedveljem és értékeljem magamat, csak és kizárólag önmagam csodálatára törekszem. Egészséges önértékelésem magamhoz vonzza mindazt és mindazokat, amiket és akiket valaha is szerettem volna. Beleegyezésemet adom önmagamnak.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet