NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Nevess!'

A nevetés hangja a mennybéli 'szférák zenéjéhez' legközelebb álló dolog a Földön. Legtisztább esszenciája kiengedi a benned rejlő örömöt a világba, és ennek hatásai a messzi távolba érnek. Kacagásod gyógyító hatással van rád, ahogyan mindenki másra is, aki csak meghallja vagy megérzi az erejét, hiszen megemeli annak a helynek az energiáját, ahol bekövetkezik. Legyen az akár egy csendes kuncogás vagy egy hangos hahotázás, mindig erőteljes.

A mai napon teremts módot a nevetésre. Megnézhetsz egy vígjátékot, elolvashatsz egy vicces könyvet, vagy mesélhettek vicceket egymásnak a többiekkel. Kutass a humor után mindenféle helyzetben a nap folyamán, és próbálj meg úgy gondolkozni, ahogyan egy komédiás. A nevetés az élet összes többi pozitív aspektusához hasonlóan, könnyebben elérhető a türelem segítségével - és ha megalapozod ezt az új szokásodat, annak hosszú távú hatásai lesznek.

Gondolat a mai napra

Szeretettel és őszintén nevetek az univerzum textúrájába szőtt humoron. Amint felismerem hétköznapjaim szeszélyességeit, kuncogok rajtuk, szívem pedig jókedve, láttán.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet