NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Mosolyogj!'

A tudósok bebizonyították a boldogság és a mosolygás számtalan fiziológiai előnyét. A spirituális jutalmak szintén megszámlálhatatlanok, és a mai napon mi, angyalok, arra kérünk téged, hogy összpontosíts ezek egyikére: a mosoly bumerángeffektusára.

Amikor mosolyogsz, a többiek nem tehetnek mást, mint hogy visszatükrözik ugyanazt az arckifejezést. Még ha nem is mutatják meg fogaikat egy széles vigyorral, észre fogod venni szemük vidám hunyorgását, miközben rád tekintenek. Ez az emberi reakció egy olyan istenadta képesség, amit szeretnénk, ha kamatoztatnál. Alátámasztja a mondást: 'Minél többet adsz, annál többet kapsz.'

Ma ajándékozz meg valakit egy mosollyal, és figyeld meg, miként többszöröződik meg és tér vissza hozzád. Érezd jól magad, tudván, hogy nevetésed végigutazik majd sok személyen, és dominószerű gyógyító hatást kelt, minőn egyik embertől a másikig eljut. Az előnyei mindig ragyogva szállnak vissza rád számtalan formában.

Gondolat a mai napra

Mosolygok, hiszen annyi minden van, amiért boldog lehetek, még akkor is, ha ezt nem látom. Mosolyom az első lépés a boldogság felé - önmagam és a többiek részére -, és egy olyan ajándék ez, amit kiengedek az univerzumba, hogy mindenkinek a hasznára váljon.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet