NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Küldj szeretetet a szívedbe!'

Egész tested pozitívan reagál a szeretetre. Amikor fizikai önvalód felé irányítod ezt az érzést, az megegyezik ugyanazzal az energiával, amit mi, az angyalok vagy más emberek küldenek feléd. A szeretet az szeretet, nem számít, melyik csatornán áramlik keresztül.
 
A mai napon lásd el extraenergiával a szívedet, áldd meg fizikailag, lelkileg és spirituálisan. Tartsd magad azon imádhoz, hogy ez teljes mértékben egészséges. Öleld át szeretettel, és kérd meg, hogy szívja magába ezt a kincset minden egyes szívveréssel. Mondj neki köszönetet azért, hogy ilyen egészséges, erős és hatékony.
 
Biztosítsd szívedet arról, hogy biztonságban van, és hogy minden formában megvédelmezed majd. Tudasd vele, hogy az útmutatás alapján edzeni fogsz, és egészségesen táplálkozol majd. Jelentsd ki, hogy tiszteletben fogod tartani érzéseidet, hogy képes légy megkülönböztetni a hasznos kapcsolatokat és helyzeteket - azoktól, amelyek elkerülendőek.
 
Tekints szívedre úgy, akár egy gyönyörű virágra, és kérd meg szirmait, hogy gyengéden nyíljanak szét. Figyelj, miközben a korlátok, melyek mögé titkon elbújtál, lassan leereszkednek. Küldj szívednek gyengéd érzéseket, és ő cserébe, segít majd, hogy jobban érzékeld a szeretetet.

Gondolat a mai napra

Szeretetet küldök a szívembe, és gyógyító fénnyel veszem körbe. Köszönetet mondok, és vigyázok rá azáltal, hogy követem az útmutatást, és figyelek rá, hogy egészségesen gondoskodjak önmagamról.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet