NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Írj a mai napon!'

A leírott szó egy remek módja az önkifejezésnek, a tanításnak, sőt még a tanulásnak is. Az egyik módja továbbá annak, hogy kapcsolatot teremts a mennyországgal az isteni információ csatornázásnak folyamatán keresztül. Valószínűleg több olyan jelre is felfigyeltél az életed során, melyek azt sugallják, hogy az írás személyiséged és küldetésed része. Ez egy üzenet a számodra, hogy a mai napon ülj le és vedd kezedbe a tollat.

Az írás folyamata felnyit téged az új ötletek és az információ befogadására. Rákapcsolódsz belső tanítódra, miként az univerzum bölcsességére is, így hát ne aggódj azon, mi lesz a konkrét témád. Egyszerűen csak foglalj helyet a számítógéped vagy a jegyzetfüzeted előtt, és kezd el lejegyzetelni mindazt, ami az eszedbe jut. Teljesen rendjén van, ha a szavak értelmetlenek, vagy ha zavaros gondolatokkal vagy érzésekkel fogsz hozzá. Az írásod lényege letisztul majd, amint hozzáfogsz.

Iktasd be életedbe ezt a tevékenységet - ha lehetséges, változtasd át egy mindennapos szokásoddá. Mi, angyalok, segítünk leküzdened a magabiztosságoddal kapcsolatos kérdéseidet, és utat mutatunk, ha megkérsz bennünket. A mai napon szánj időt az írásra, és figyeld meg, milyen jótékony hatásai vannak az érzelmeidre és az önértékelésedre.

Gondolat a mai napra

Írok - olyan szavakkal fejezem ki magamat, melyeket a Lélek ihletett, és az angyalok áldottak meg. Megengedem magamnak, hogy lejegyezzem a szívemből jövő üzeneteket.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet