NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Hozz létre álomtáblát!'

Az álomtábla egy olyan csodálatos eszköz, ami képes vizuálisan megjeleníteni céljaidat, imáidat és vágyaidat. Az alapja egy szilárd papír, vagy faszerkezet, amire fotókat, rajzokat, szavakat és más olyan képeket ragaszthatsz, amik vágyaidat jelképezik. lapozgass végig néhány magazint, hogy rálelj ezekre, és élvezd a felhelyezésük folyamatát.

Miután kész van a táblád, akaszd ki egy szembetűnő helyre, hogy mindennap rá tudj nézni. Minden alkalommal, hogy elmész mellette, állj meg, és képzeld magad elé vágyaidat, mintha már testet is öltöttek volna. Légy hálás, és mondj köszönetet az univerzumnak, hogy valóra váltotta álmodat.

Add át a mennyeknek az összes aggodalmadat és gyötrődésedet azzal kapcsolatban, hogy ez a vágyad miként fog materializálódni. Teljes figyelmedet szenteld az iránt érzett háládnak, hogy óhajod immáron valóra vált, ezek után pedig fogadd azt tárt karokkal, amint belép az életedbe.

Gondolat a mai napra

Létrehozok egy álomtáblát, kollázst készítek; vágyaim egymás mellé ragasztom, és látom, ahogyan tökéletesen illenek egymáshoz. Ezennel vágyaimat valóságként látom magam előtt. Köszönet Istennekés az angyaloknak, hogy ...!

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet