NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Engedd el a sérelmeidet!'

Amikor valakinek a viselkedése fájdalmat okoz neked, az neheztelést válthat ki belőled az illető iránt. Ám ezzel az érzéssel csupán magadnak okozol fájdalmat, miután lecsökkented energiádat, lelkesedésedet és hatékonyságodat. Minden durva szó vagy cselekedet, amelyet valaki neked szám, csupán az illető tükörképe; az ő viselkedése nem a te valódi énedre vonatkozó megállapítás.

Amikor az emberek barátságtalanul viselkednek, azzal elhomályosítják életükben a fényt és a szeretetet, ez pedig további olyan élményeket vonz magukhoz, amelyek elégedettségüket táplálják. Minél gyűlölködőbbnek tűnnek az emberek, annál több szeretetre van szükségük, ami meggyógyítja a boldogtalanságot, és melegséget csihol a szívükbe.

Ez persze nem azt jelenti, hogy sok időt kellene töltened olyan emberek társaságában, akik barátságtalanul viselkednek veled szemben. Küldhetsz feléjük kedveskedő gondolatokat egy bizonyos távolságból, miközben célodnak is eleget teszel.

Ha szeretetet küldesz olyasvalaki irányába, akire korábban nehezteltél, 
akkor a gyógyulás három szinten jön létre:
1. Megszabadít téged a düh fájdalmától és gyötrelmeitől.
2. Felszámolja a nemkívánatos mintákat, hiszen mindig azt vonzod be, amire gondolsz.
3. Segít gyógyulást hozni a másik személy számára.
Bocsáss meg valakinek a mai napon. Az ebből származó hasznod jócskán meghaladja mindazt az élvezetet, amelyet a nehezteléshez való ragaszkodásod valaha is okozhat. Engedd el, és légy szabad!

Gondolat a mai napra

Megbocsátok, elengedvén az első bántódásomat, ami csak az eszembe jut. A régi haragot a gyógyító szeret erejévé alakítom át. Hajlandó vagyok a megbocsátásra.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet