NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Vedd lazán!'

Néha küzdesz és erőlködsz, mert olyan sokat akarsz elérni, hogy akaratlanul is leblokkolod magad. Ez főként akkor van így, amikor annyira kétségbeesetten akarsz valamit, hogy újra meg újra nekiveselkedsz, hogy valóra váltsd.

Az univerzum reagál a küzdelem energiájába beleivódott félelemre. Ez a felszín alatt megbúvó szorongásod - miszerint az, amire vágysz, talán nem is ölt testet - a korlátok, a késleltetés és az elégtelen manifesztáción keresztül tükröződik vissza.

Ezért van az, hogy a megadás azonnali eredményt hoz. Amikor eljuttatod óhajodat az univerzumnak, elengeded azokat a félelmeket is, amelyek korábban leblokkoltak. Az elengedés egy olyan kijelentés, amely így szól: 'Tudom, hogy vágyam a lehető legjobb módon nyilvánul meg, még akkor is, ha nem vagyok teljesen biztos ennek módjában.' Ez a bizonyosság hasonlít ahhoz, mint amikor kinyitod a bejárati ajtót, és üdvözlöd vágyadat az otthonodban.
 
A mai napon vedd lazára, és engedd meg az univerzumnak, hogy elvégezze az álmaid megteremtésével járó munkát. A te munkád befejeződött azzal, hogy kívántál valamit, így hát add át Istennek, és élvezd ki azokat a kreatív utakat, amiken keresztül imáid megválaszoltatnak.

Gondolat a mai napra

Lazítok, és feladom összes vágyamat Istennek. A mennyek
végtelen bölcsessége és szeretete mindig pontosan a legjobb módon elégíti ki szükségleteimet. Könnyedén lélegezek, és széttárom karjaimat a teljes hittel való befogadásra.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet