NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Légy merész!'

Néha azért állsz ellen a változásnak, mert az ismeretlen kellemetlennek tűnik. Ám a tanulás és a fejlődés az olyan két földi tapasztalat, amely után a lelked sóvárog. Bár kellemetlenül érezheted magad az újdonságokkal szemben, azonban a velük való konfrontáció izgalmakat rejt.

A mai napon légy merész, és kísérletezz valami újjal. Iratkozz be egy érdekes tanfolyamra, keress valakit, akire felnézel, utazz egy ismeretlen helyre, menj el kirándulni, vagy tervezz meg egy egzotikus vakációt. Told ki határaidat egészen a lelkesültség pontjáig. Érezd úgy, mintha élnél!

Felnézel majd önmagadra, amiért bátor lépésekre határozod el magad, hiszen ha így teszel, az növeli önbizalmadat, és előmozdítja bátorságodat. Ezek az érzések pedig erőt adnak életcélod megvalósításához, hiszen rá fogsz ébredni, hogy tényleg képes vagy és rátermett vagy arra, hogy jelentőségteljesen befogadd az áldásokat!

Gondolat a mai napra

Merész vagyok. Átsétálok a bátorság kapuin, azután belépek a csodák és az ámulat új világába. Ráeszmélek, hogy nincs mitől félnem, hiszen kalandozásaim elvezetnek azokhoz a kincses ládákhoz, amelyek mindvégig bennem lakoztak.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet