NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Lassíts le!'

Ha túl sok dolgot próbálsz bezsúfolni egy kamrába, az csakis frusztrációt szülhet, és ugyanez történik akkor is, ha túlvállalod magad. Ahhoz, hogy meg tudj birkózni a felmerülő gondokkal, gyorsabban végzed a dolgokat, és csak arra fókuszálsz, hogy elvégezd a napi feladataidat, ahelyett hogy élveznéd őket.

Ezért mi, angyalok azt tanácsoljuk, hogy törd meg ezt a körforgást egy 'lassú nap' élvezetével. Akár egy komótos tánc során, ami mély érzelmeket ébreszt, engedd, hogy lelassított sebességed újfent kapcsolatba hozzon a minden egyes pillanatban benne rejlő gazdagsággal. Élvezd például a mosolyt, amit mások arcára csalsz, amikor magad elé engedsz valakit a sorban, ints kezeddel a többi autósnak, akik arra várnak, hogy kiálljanak a parkolóból, és hagyd, hogy mások beszéljenek, miközben te meghallgatod őket.

Adj időt magadnak, és figyeld meg a a különbséget a mai hangulatod és a között, ahogyan általában érzed magad. Vedd le magadról az órádat, takard le a vekkereket és a naptárakat, és élvezd az időtlenséget, ami az univerzum igaz természete.

Gondolat a mai napra

Lelassítok, és felfigyelek az élet részleteire és élvezeteire.
Örömömet lelem abban, ha magam elé engedhetek másokat, sajnálatot érzek azok iránt, akik versenyt futnak, hogy elvégezzék a dolgokat. Visszanyerem gyermekded ámulatomat, midőn az időtlenség felé barangolok.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet