NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Kószálj egyet!'

Valami varázslatos történik, amikor sétálsz egyet. Elméd megnyugszik, feszültségszinted lecsökken, és felfigyelsz a részletekre a környezetedben.

Maga a séta cselekedete egy ritmikus meditáció, amely segít meghallanod a gondolataidat. Ha megosztod ezt a tevékenységet egy baráttal, társalgásotok terápiás jelleget kölcsönöz mindennek. A végére felfrissülsz, újjáéledsz, és hálás leszel, hogy megragadtad ezt az alkalmat arra, hogy törődj magaddal.

Szánj időt egy kis kószálásra, ami a frissítő sétának egy lassúbb változata. Kószálj egy ideig, állj le pár percre csacsogni a szomszédokkal, és engedd meg magadnak azt a luxust, hogy megszagold a rózsákat, és megcirógasd az utadba kerülő háziállatokat. Ez nem éppen egy vérkeringésedet felpezsdítő testedzéssel ér fel, viszont felerősíti szíved azon képességét, hogy szeressen.

Gondolat a mai napra

Arra kószálok, amerre csak a szívem vágyik. Lassú ütemben sétálok, és megállok, hogy felfigyelhessek a környezetemre, kapcsolatot teremthessek a természettel, s elbeszélgessek másokkal. Az idő adományával ajándékozom meg magam, miközben egy nyugtató és komótos sétát veszek.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet