NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Éber álmodozás'

Amikor szabadjára engeded gondolataidat, hogy úgy repkedjenek akár egy papírsárkány a nyári szellőben, sosem tudhatod, milyen kreatív inspirációval találod szembe magad. Így hát ereszd el képzelőerőd gyeplőit, és figyeld meg, hogy a mai napon hová vezet téged. 
 
A nagyszerű remekművek olyan emberek álmodozásának szüleményei, akikben megvan a bátorság ahhoz, hogy egyszerűen csak felfigyeljenek gondolataikra ahelyett, hogy megpróbálnák irányítani azokat. Kezdésnek jelentsd ki szándékodat, majd csitulj el, és helyezd magad kényelembe. Gondolj egy 'mi lenne, ha' helyzetre, ahol is eltűnik minden korlát - képzeld el azt, hogy teljesült legeslegnagyobb álmod, a történetet pedig folytasd innen.
 
Ennek a folyamatnak a varázsa abban rejlik, hogy tudatosan rákapcsol téged az Univerzális Elmére, ez pedig egy olyan folyamat, ami általában véletlenszerűen történik. Tarts a közeledben papírt és tollat, hogy az élményeidet le tudd jegyezni egy álmodozó naplóba. Ugyan ezt gyakran frivol tevékenységnek tekintik, azonban csodálatosan józan útmutatásokat, tanácsokat, és válaszokat kapsz majd minden egyes ülés során. Édes álmodozás!

Gondolat a mai napra

Ébren álmodozom, és varázslatos helyeket látogatok meg, ahol rendkívüli kalandokat és végtelen lehetőségeket élek át. Megengedem magamnak, hogy ábrándozzak és növekedjek, felszabadítván, magamat korlátaim alól. Amikor lehetőséget adok az elmémnek a szárnyalásnak, elérem a mennyországot, és lehozom azt a Földre.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet