NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Lépj kapcsolatba Ariel arkangyallal!'

Miután Ariel felügyeli a természetet, a környezetet, a tündérekhez hasonló attribútumok tartoznak hozzá. Szerény, bár erőteljes - kecsességében és erejében nőies, és a vágyak anyagi formába öntésének képességében pedig varázslatos.

Ariel segít újonnan lángra lobbantani a csodálkozás áhítatát és az abszolút hitet, nagyjából ugyanazt, amelyet a gyermekkorban éreztél. Megmutatja, hogy a mennyekbe vetett hit immáron egy tudatos döntés, amely lehetővé teszi, hogy elmenekülj a merev gondolkodástól, amely esetlegesen keresztezte a megnyilvánulásra való törekvéseid útját.

Hívd magadhoz Arielt a mai napon, hogy újonnan felélessze gyermeki ámulatodat és csodálkozásodat. Miután ez megtörtént, engedd meg magadnak, hogy követhesd a belső útmutatást, amely a tánchoz, az énekléshez vagy a játékhoz vezet, miként ezek a cselekedetek arra sarkallnak, hogy előrelépj az álmaiddal.

Gondolat a mai napra

Magamhoz hívom Ariel arkangyalt, és lehetővé teszem, hogy képzelőerőm végtelen lehetőségek szerint szikrázzon és ragyogjon. Merek hinni a varázslatban; elhessegetem gondolataim és hitrendszerem minden korlátját.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet