NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

Tudd, hogy mi mindig veled vagyunk!

Sosem vagy egyedül, főként szükség esetén nem. Szüntelenül melletted állunk, támogató és gyógyító energiát küldünk feléd, és várjuk segítségkérésedet. Már maga a puszta gondolat a részedről - még ha az egy futó ötlet csupán - cselekvésre késztet bennünket az érdekedben.
 
Csendben hallgasd meg útmutatásunkat, ami szárnyakon érkezik szívedhez, elmédhez és testedhez. Üzeneteink mindig a szeretetről szólnak. Mi olyannak látunk téged, amilyen valójában vagy: egy végtelenül szeretetre méltó és nagyszerű fénylény.
 
Képesek vagyunk meglátni a megoldást minden látszólagos problémádra. Boldogan végigvezetünk életed sötét tartományain át, s onnan vissza a fénybe, és segíthetünk abban, hogy jól érezd magad a tapasztalataid és önmagad miatt. Segítünk neked a döntéshozatalban és a válaszok megtalálásában.
Mi az angyalaid vagyunk, feltétel nélkül és örökkön örökké szeretünk téged. Miközben ezeket a szavakat olvasod, ott vagyunk melletted, hiszen állandóan veled vagyunk.

Gondolat a mai napra

Nem felejtem el, hogy egy csapat tagja vagyok. Angyalaim készen állnak, és szívesen segítenek bármiben és mindenben, ha csak megkérem rá őket. Magamhoz hívom őket, hogy támogassanak, és hálával fogadom segítségüket.
 
Doreen Virtue
 
Forrás ~ Internet