NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Légy őszinte a többiekhez!'

Az őszinteség olyan kifejezés, amely a becsületességhez vezető előrehaladást írja le. Az őszinteség ezen energiája az életet pozitív, a gyógyulás felé vezető irányba mozdítja el. Az őszinteséget ezért nevezik még egyenességnek.
 
Ez a hatalmas erő felülkerekedik az egészségügyi, a pénzügyi és a pszichés akadályokon, ahogyan életed más egyensúlytalanságain is. Egy óriási gyógyító energiahullámot küld kifelé, amely minden érintettet bekebelez, még azokat is, akik nem értenek egyet az igazaddal, vagy akiket ez veszélyeztet. Gyógyítóként duplán fontos a számodra, hogy őszinte légy másokhoz.
 
 Becsületességed megtartja jó egészségedet és egyensúlyodat, ügyfeleidnek pedig segít megbízni benned, amennyiben képesek megérezni tisztességed mértékét. Az, hogy magadba zárod saját érzéseidet azért, hogy megkímélj másokat, végtelenül káros önmagadra és a többiekre nézve. Ez összegubancolja az energiahullámokat, kusza jeleket sugározván ki az univerzumba, melyek zavaróan hatnak tiszta megnyilvánulásaidra.
 
Mi segítünk szavaid és cselekedeteid irányításában, hogy lágyabbá tegyük őszinteségedet, és hogy mások képesek legyenek szeretettel meghallani igaz szavaidat. Ma légy korrekt a többi emberrel szemben, és engedd meg saját energiáidnak, hogy azok egyenesek és tisztességesek legyenek.

Gondolat a mai napra

Őszinte vagyok többiekkel. Kapcsolatba lépek igaz érzéseimmel, és szeretettel közvetítem azokat. Szívem nyitva áll az igazam előtt, és arra kérem angyalaimat, hogy segítsenek szeretettel kifejeznem magam.
 
 Doreen Virtue
 
Forrás ~ Internet