NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Haladj apránként, lépésről lépésre!'

Álmaid és szándékaid gyönyörűek, és miközben ezeket a sorokat olvasod, mindegyikük megnyilvánul. Ne engedd, hogy ambícióid mértéke elnyomjon téged... ezek kétségtelenül elérhetőek, mindaddig, míg szorosan velünk együtt dolgozol.
 
Ma arra kérünk, hogy a következőképpen cselekedj: dönts úgy, hogy határozottan vágyódsz valami után; tudd, hogy megérdemled azt, érezd, hogy manifesztációja lehetséges; adj nekünk engedélyt arra, hogy segíthessünk, kövesd az útmutatásainkat, és engedd, hogy a jó hozzád áramoljon. Ha megteszed mindezt, feltétlenül olyan cselekedetek felé irányítunk majd téged, melyek álmaidat anyagi formába öntik majd.
 
Minden nagyszerű törekvés apró lépésekből tevődik össze, összpontosíts hát arra, hogy most azonnal tegyél egy lépést álmod irányába. Üzeneteket küldve támogatunk téged, amelyek egy erőteljes érzés, vízió, gondolat, szavak vagy más jelek formájában jutnak el hozzád. Minél gyorsabban követed az útmutatást, annál hamarabb válnak valóra álmaid.

Gondolat a mai napra

Kristálytisztán eldöntöm, mire is vágyom, és ezt az álmot megérdemlem. Valóra válása teljes mértékben lehetséges. Angyalaimat arra kérem, segítsenek a vágyam megnyilvánulásában, én pedig észreveszem majd, és követem a hozzám érkező összes útmutatást. Apránként, lépésről lépésre haladok, és széttárom karjaimat a befogadás előtt.

Doreen Virtue
 
Forrás ~ Internet