NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Engedd el!'

Amikor arra vágysz, hogy irányítani tudd a helyzeteket vagy az embereket, beleértve önmagadat, az csupán a félelem és a bizalmatlanság jele. Amennyiben felbukkan benned vagy valaki másban ez a vágy, légy könyörületes. Tudd, hogy neked vagy a másik személynek egyszerűen csak bizonyosságra van szüksége arról, hogy az univerzum kiszámítható és megbízható. 
 
Ezekre a helyzetekre a tápláló és enyhítő szeretet a gyógyír. Elvégre az a személy, aki hatalmaskodni próbál minden felett, gyakran úgy érzi, elveszítette az irányítást. Segíthetünk és közbeléphetünk azáltal, hogy az egész helyzetet körbeöleljük a vágyott eredmény kristálytiszta látomásával.
 
Ha bizalmad megingott, és kőbevésett biztosítékra van szükséged, támaszkodj csak rendíthetetlen hitedre - újonnan feltöltjük hitedet végtelen készleteinkkel. Látod, mi tudjuk, hogy milyen jól alakul majd, és hogy a szeretet és az isteni rend gondoskodik mindenről. Minél tisztábban tudatosítod ezt az igazságot, annál békésebbnek érzed majd magad. És a békével együtt elérkezik annak a tudata is, hogy valójában minden jó kezekben van.

Gondolat a mai napra

Tudom, hogy a körülmények jó kezekben vannak. Bízom benne, hogy ez egy igazságos és a mennyek által szabályozott univerzum. Isten végtelen bölcsessége már meg is hozta a tökéletes megoldást erre a szituációra.

 Doreen Virtue
 
Forrás ~ Internet