NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Lelj örömöt a szeretettel teli gondolatokban!'

Az életben szereplő emberek önmagad tükörképei, akik a te érzéseidet és önértékelésedet tükrözik vissza. Ha jól érzed magad saját bőrödben, a kapcsolataid is kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak. Amikor kedvezőtlen fényben látod önmagad, a többiekkel kapcsolatos tapasztalataid is követik ezt a mintát. Öntudatosságodat gyakran ahhoz méred, hogy mit gondol vagy mond a többi ember. Ennek azonban a fordítottja igaz, hiszen amikor nagyra értékeled önmagad, mindenki más is így tesz majd.
Ma légy előzékeny a kapcsolataid terén. Mielőtt bárkivel találkoznál, vértezd fel magad egy egészséges adag szeretettel - ez olyan, mintha csak bevennéd a reggeli adag vitaminpótlókat. 
 
Mondd magadnak a következőket, Szeretetre méltó vagyok, hiszen Isten ilyennek teremtett. Az isteni gondviselés mindenütt jelen van, beleértve önmagamat és minden személyt, akivel a mai napon találkozni fogok. Csakis a szeretetet lásd meg önmagadban és a többiekben. Akár egy új szokás esetében, ez idővel sokkalta könnyebbé és természetesebbé válik majd.
 
A lelked teremtő energiájának egy színtiszta cseppje, valódi esszenciád a szeretet. A mai napon ezen érzésen keresztül viszonyulj a többiekhez, és figyeld meg milyen csodálatos módon gyógyulnak meg a kapcsolataid.

Gondolat a mai napra

Minél többre értékelem önmagam, annál jobban tudnak szeretni a többiek. Ezen a reggelen arra szentelem az időmet, hogy kedves gondolatokkal töltsem fel önmagam, mielőtt kitenném a lábamat a külvilágba. Csakis a kedvességet látom meg önmagamban és mindenki másban. Önértékelésemet a Teremtő mércéjéhez igazítom, aki mindig százszázalékosan egyetértő.
 
 Doreen Virtue
 
Forrás ~ Internet