NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Engedd el a múltat!'

Az összes félelmet keltő helyzet és kapcsolat, amivel szembetalálod magad, kötelékeket hoz létre az éteri síkkal, amit mi, angyalok, 'köteleknek' nevezünk. Ugyan egyes emberek képesek látni ezeket a kötelékeket, azonban mindenki érzi őket, és ezek kimerültséghez és fizikai fájdalmakhoz vezethetnek. Azon fogunk veled dolgozni, hogy elengedd a félelem kötelékeit.
 
Te, miként a legtöbb ember, megtapasztaltál olyan körülményeket, melyek  veszélyérzetet vagy fájdalmat keltenek benned. Az, ahogyan a múltadat kezeled, meghatározza azt, hogy mit fogsz magadhoz vonzani a jövőben, így fontos minden minden olyan dolgot elengedni, amit el szeretnél kerülni az eljövendő időkben.
 
Ennek a folyamatnak az első lépése az, hogy megváltoztatod a szókincsedet. Fontos, hogy kerüld az olyan szavakat, amelyek úgy hangzanak, mintha egy fájdalmas történés birtokában lennél, mint például az, hogy 'az én balesetem', vagy a 'mi veszteségünk'. Írd körül a történést egy személytelen módon, segítve az aurádnak, hogy leszakadjon róla.
 
Ha egy fájdalmas szituációra gondolsz, beszélsz vagy írsz róla, ügyelj rá, hogy harmadik személyben nyilatkozz - például 'a baleset' vagy 'a veszteség'. Ez lecsökkenti az esemény rád vonatkozó hatását, és segít, hogy ezentúl ne vonzz be hasonló szituációkat.

Gondolat a mai napra

A múltamról személytelen módokon beszélek. Ezennel megtagadok minden fájdalmas történést a személyes múltamból. Csakis a leckéket és a szeretetet tartom meg, és minden mást elengedek. Ezennel minden emlékem meggyógyul, és feltöltődik erősítő gondolatokkal és érzésekkel.
 
 Doreen Virtue
 
Forrás ~ Internet