NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Ne feledj el segítséget kérni tőlünk!'

Mi, angyalok, készen állunk és képesek vagyunk arra, hogy a mai napon mindenben segítsünk neked. Sose aggódj azért, hogy túl sokszor folyamodsz segítségünkért. Korlátlan lények vagyunk, akik képesek egyszerre több feladatot is véghezvinni, így hát nyugodtan kérhetsz annyi támogatást tőlünk, amennyit csak szeretnél.

Jobban szeretjük, ha már a cselekedeteid legelején segítségért folyamodsz hozzánk. Ily módon a kezdetektől fogva a részeseivé válhatunk annak, hogy bebiztosítsuk a dolog zökkenőmentes működését az elejétől fogva a végéig.

Ennek ellenére, ha elfelejtesz tőlünk segítséget kérni, az is teljesen rendben van. Bármikor képesek vagyunk belevágni a dologba, amikor csak megkérsz rá bennünket, még akkor is, ha a dolgok kissé felfokozódtak. Bármely pillanat megfelel arra, hogy támogatásunkért folyamodj. Mindig a rendelkezésedre állunk - ez a célunk.

Gondolat a mi napra

Az angyalaim segítségét kérem mindenben, amit teszek. Amikor a mennyekkel dolgozom együtt, a napom jobban alakul. Akármiben és mindenben kikérhetem a támogatásukat, hiszen az angyalaim szeretnek és támogatnak engem.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet