NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Mondj kedves szavakat!'

Már hangsúlyoztuk a kimondott és leírt szavak erejének fontosságát, körülírtuk azok elképesztő lehetőségét a manifesztálódásra. Ma a kedvesség azon energiáira fogunk összpontosítani, melyek a kimondott szavaidban rejlenek.

Könyörületességed a szeretet gyengéd és támogató formája. Energiája tápláló és felemelő mindazok számára, akik kibocsátják, és azoknak is, akik befogadják. Amikor kedveskedő szavakat közvetítünk, a szívek közti kapcsolat jön létre, ami minden résztvevőt összeköt.

Ez a szeretetnek olyan szövetsége, amely során mindenki, aki kimondja vagy meghallja a kedvességet, együttesen megmártózik gyógyító erejében, intim kötelékbe kovácsolódván össze.

A nap folyamán használj kedves szavakat. Élvezd azt a kettős ajándékot, amit neked és a többieknek egyaránt felkínál.

Gondolat a mai napra

Olyan lehetőségek után kutatok, melyek során kedves szavakkal szólhatok magamhoz és a többiekhez, szeretetre méltó szavakkal írok körül mindent és mindenkit, beleértve önmagamat is. Egy megértő ember vagyok, és olyan embereket vonzok magamhoz, akik ugyanilyenek. Körbe vagyok véve ilyen természetű személyekkel, hiszen az élet kegyes hozzám.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet