NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Élvezd a határtalan bőséget!'

Minden, amire isteni életcélodhoz szükséged van, az folyamatosan a rendelkezésedre áll. Miből szeretnél többet kapni? Minden, amire csak gondolsz, azt megkapod - ennek a kulcsa abban rejlik, hogy meditáción és az imádkozáson keresztül állandó kapcsolatban kel állnod a Lélekkel, s ezután az útmutatás szerint kell cselekedned. Ez a szövetségi program lehetővé teszi, hogy ellazulj, és hogy az örömteli szolgálatra összpontosíts.

Arra kérünk, ne aggódj a földi részletek miatt, hogy vajon hogyan lesz elegendő időd, pénzed, ötleted, és így tovább. Ezek a szükségleteid megoldódnak majd, midőn előrehaladsz a dologgal.

Ma pihenj meg azon hitben, hogy világod határtalanul gazdag. Minden létező dolog mindörökre születőben van, gyarapodik és megújul. Az univerzum szüntelenül ad neked és mindazoknak, akik szövetkeznek a mennyei áramlattal.

Gondolat a mai napra

A Lélekre támaszkodom teljes mértékben, hogy kielégítse minden szükségletemet. Halogatás és késlekedés nélkül aszerint cselekszem, amilyen útmutatásban részesülök. Az isteni kommunikáció tiszta csatornája vagyok.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet