NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Dolgozz együtt angyali csapattársaiddal!'

Mi, angyalok meghalljuk és értékeljük minden egyes imádat, miként mindegyik egy felhívás arra, hogy még inkább részt vegyünk az életedben. Abban a pillanatban, hogy a segítségünkért folyamodsz, mi cselekvésbe lendülünk - gyakran a színfalak mögött, amiről nem is gondolnád, mert nem vagy tudatában annak, hogy a szavaid testet öltenek.

Ma fel szeretnénk hívni a figyelmedet a csapatmunka témakörére. Ahhoz, hogy megértsd ezt a felvetést, gondolj a sportcsapatok analógiájára. A kosárlabdában a labdát az egyik játékostól a másikhoz dobják, olyanformán, hogy melyik személy áll közelebb a kosárhoz, melyiküknek nyílik alkalma a tiszta célba találáshoz, vagy hogy melyikük specializálódott egy bizonyos mozdulatra.

Amikor imádkozol, megtörténik a labda első lepasszolása, és mi mindig elkapjuk azt. Miközben a kérdéseden dolgozunk, oda-vissza dobáljuk a labdát a spirituális és a fizikai dimenziók között - állandó mozgásban, egyre jobban közelítve a kosárhoz, ami mellett te állsz. És amikor az ima manifesztálódik, átadjuk neked a labdát, hogy be tudd dobni a hálóba. Amennyien nem vagy hajlandó azt elkapni - attól félve, hogy nem érdemled meg, nem vagy képes kezelni a sikert, vagy bármely más jellegű bizonytalanságodból kifolyólag -, akkor a labda lepottyan.

Reméljük, ez a hasonlat segít majd abban, hogy megértsd, miként manifesztálódnak az imák. Egy csapat vagyunk, és rád vagyunk utalva, hogy hozzánk dobd a labdát, s így belevághassunk minden egyes menetbe, továbbá, hogy el is kapd azt a végén a győzelem érdekében. Ha tudatában vagy bárminemű belső ellenállásnak, segítünk majd, hogy megnyílj a befogadás előtt.

Végtelen megértéssel és szeretettel kérünk meg arra, engedd meg, hogy gyakrabban segíthessünk. Szeretünk téged!

Gondolat a mai napra

Félreteszem a befogadásra irányuló összes ellenállásomat, lehetővé teszem, hogy imáim választ kapjanak. Biztonságos dolog boldognak lenni.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet