NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Bízz az isteni időzítésben!'

Igen gyakran bekövetkezik egy sor akció és reakció ahhoz, hogy választ kapj imáidra, főként akkor, ha több személy is érintett a dologban. Ezt a jelenséget 'isteni időzítésnek' nevezik, és sokban hasonlít azokhoz a stációkhoz, melyek ahhoz szükségesek, hogy egy mag kicsírázzon. Igen, ezt a folyamatot bizonyos fokig lehet siettetni, azonban továbbra is szükség van egy inkubációs időszakra mind az imák, mind a növények esetében ahhoz hogy azok anyagi formát öltsenek.

Kérünk téged, légy türelmes, és tápláld tovább a vágyaidat a szeretettel, pozitív gondolatokkal és vezetett cselekvéssel. Tudd, hogy imád most is épp manifesztálódik, miközben ezeket a szavakat olvasod. Az isteni időzítés biztosít arról, hogy kívánságod a lehető legtökéletesebb pillanatban érkezzék meg. Megesik, hogy csak utólag ébredsz tudatára ennek a ténynek, miután az imád testet öltött - de a hit révén most azonnal magadévá teheted ezt a bizonyosságot.

Gondolat a mai napra

Minden imám meghallgattatott és megválaszoltatott. Bízom az univerzum isteni időzítésében, hiszen az adás és kapás tökéletes áradatában állok. Az életem varázslatos jelleget vesz fel, amennyiben üdvösséggel és hittel közelítem meg.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet