NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Tudd, hogy megtaláltad, ami után kutattál!'

Minden, amire vágysz, már létezik is abban a pillanatban, amikor rágondolsz. Kívánságaid üzeneteket közvetítenek az univerzumnak, mint amikor e-mailben elküldesz valamit. Miután megrendeltél egy terméket, bízol benne, hogy azt gyorsan le is szállítják neked, és ugyanez történik a gondolataiddal is: minden egyes gondolatod igen rövid idő alatt megjeleníti saját tükörképét.

Ahelyett, hogy a külvilágban kutakodnál az után, amit szeretnél, koncentrálj inkább a vágyaid mentális képének kifejlesztésére. Ezeket a képeket pedig öleld körbe a biztonság, a hála és a hit érzéseivel; és tudd, hogy mindaz, amit kerestél, már úton van feléd ebben a pillanatban.

Nem kell jobban aggódnod azért, hogy miként fog valami elérkezni hozzád, mint amennyire az aggasztana, hogy a postai úton megrendelt csomagoddal mi fog történni útközben. Ahogyan a postaszolgálat elvégzi a folyamat lebonyolítását, úgy az univerzum is elvégzi a saját részét. A te szereped az, hogy kinyisd a kaput, amikor a vágyad megérkezik, és hogy kiélvezd pozitív gondolataid gyümölcseit.

Gondolat a mai napra

Minden, amire vágyom, bennem lakozik ebben a pillanatban. Széttárom karjaimat az univerzum ajándékainak befogadására, és mindvégig pozitív gondolatokat táplálok. Bízom benne, hogy minden, amit akarok, már most manifesztálódik, és megérdemlem ezt a jót.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet