NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Tedd meg a következő lépést!'

Mostanában sokat imádkoztál és töprengtél a következő lépéseden, amit az életcélod felé vezető irányba meg kell tenned. Mi, az angyalok azért vagyunk itt ma, hogy megnyugtassunk arról, minden cselekedet számít, ahogyan minden kis aprópénz összeadódik, amit a bankba teszel be.

Az univerzum reagál törekvéseidre, és azokhoz igazítja saját hozzájárulásait. Minden egyes cselekedeted egy energetikai hullámot hoz létre, és ez az áradat később kiegyenlítődik a beérkező energiával.

Ez azt jelenti, hogy bármekkora figyelmet is szentelsz az életcélodnak, annak bizony nagy jelentősége van, és pozitív eredményeket szül majd - tegyél hát meg ma egy apró lépést, amelyre indíttatást érzel. Add át nekünk az összes aggodalmadat azzal kapcsolatban, vajon a lépésed a legjobb, avagy helyes-e, mi majd meggyőzünk arról, hogy a saját utadon jársz.

Gondolat a mai napra

Megteszek egy lépést az álmaim, szenvedélyeim, tehetségem és érdeklődési köröm irányába.Tudom, hogy életcélom igazán nagy jelentőséggel bír, és ezt halogatás nélkül magamhoz ölelem. Céljaimmal kapcsolatban csak és kizárólag a mára összpontosítok, bízván abban, hogy minden holnapom jól alakul majd.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet