NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Légy kitartó!'

Álmaid némelyikéhez az idődre és az energiádra van szükség, és bizony könnyen el lehet kalandozni, el lehet halogatni az időt. Ellenben ugyanakkor szíved összeszorul a megvalósítás vágyától. Ezeket a jelentőségteljes célokat „prioritást élvező terveknek” nevezzük - bensőnkből eredő vállalkozások, melyeket a lelked vezényel.
 
Tarts ki makacsul eme fontos célok mellett. Ha felkérsz bennünket, hogy segítsünk, megtisztogatjuk majd a naptáradat, és megajándékozunk a neked szükséges térrel, idővel és motivációval. Segítünk felülkerekedned azon a rossz szemléleten, hogy letegyél a dolgokról. Azzal segítünk, hogy támogatást kölcsönzünk a titkon lappangó félelmeid meggyógyításában.
 
Csak kérj, és mi segítünk majd olyan kreatív utak fellelésében, melyek révén élvezettel fogsz dolgozni saját terveiden. Miközben igazán fontos, hogy beteljesítsd életed küldetését, az odáig vezető utazás ugyanolyan létfontosságú a lelked számára.

Gondolat a mai napra

Segítséget kérek az angyalaimtól: motiváljanak arra, hogy a prioritást élvező terveimen dolgozzak. Továbbra is makacsul kitartok azon céljaim mellett, amelyek személyesen is jelentőségteljesek a számomra; az időm ilyen jellegű felhasználása, az önmagamba való befektetés.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet