NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Tartsd tiszteletben egyezségeidet!'

Ahányszor csak tiszteletben tartod a megállapodásaidat, benső lényed mosolyra fakad. Önbizalmad megnő, ahányszor csak betartasz egy ígéretet, hiszen megtanulsz hinni önmagadban.

Ha tisztelettel és igazságosan bánsz másokkal, az univerzum is ugyanezt juttatja vissza hozzád - más szóval: cselekedeteid a saját magadba és a jövődbe való befektetések. Arról tanítanak, hogy mindaddig, amíg tiszteletre méltó tetteiden keresztül bölcsen cselekedsz, megbízhatsz a többiekben és a világban.

A legfontosabb ígéretek azok, amelyeket önmagadnak teszel. Amikor megfogadod, hogy pozitív változásokat iktatsz be, egészségesebb szokásokat veszel fel, vagy ehhez hasonlókat, belső éned olyannyira fellelkesül, akár egy gyermek, akinek a szülei mókás jutalmat ígértek. Ha betartod ezeket az elhatározásaidat, lelked biztonságban és szeretve érzi majd magát, és ragyogni fog a boldogságtól.

Ma tartsd be az önmagadnak és a többieknek tett ígéreteidet. Megéri erőt fektetni ennek megvalósításába a learatandó jutalmak végett... megígérjük!

Gondolat a mai napra

Ígéreteimet betartom önmagam és mások felé. Egyezségeimet tiszteletben tartom, szavamat pedig betartom, és ez jólesik.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet