NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Szánj időt arra, ami fontos neked!'

Olyan álmaid, kapcsolataid vannak, és olyan tevékenységeket űzöl, amelyek nagy jelentőséggel bírnak a számodra. Nagyon sokat jelentenek, és boldognak érzed magad, ha rájuk gondolsz... ezek a prioritásaid. Ha táplálod ezeket, nem csak, hogy vidámabb leszel, de önmagadhoz is pozitívabban állsz majd hozzá. Az, hogy időt szánsz olyan dolgoknak, amelyeket értékelsz, az bizony az önmagaddal való törődés cselekedete.

Az ellenkezőjét sejtető látszat ellenére, tényleg te döntesz az időbeosztásod felől. Annak szentelheted a figyelmedet, aminek csak szeretnéd, és mi, az angyalok pedig távol tartjuk majd a zavaró tényezőket, és segítségünkkel biztosítunk arról, hogy eleget tehess kötelezettségeidnek.
Ismerj fel minden olyan félelemet és bizonytalanságot, ami előidézheti a halogatást, és tudd, hogy ezek mind tökéletesen természetes és normális érzések, amik a boldogsággal szembeni ellenállást jelképezik csupán, semmi mást. Kacagd ki szívből az aggodalmaidat, majd haladj előbbre a szívedhez közel álló álmaiddal.

Ha csak pár percet töltesz is mindazzal, ami fontos a számodra, javíthatsz hangulatodon, megnövelheted önbizalmadat és energiaszintedet. A prioritásokra szánt idő egy egészséges és új szokásoddá válik majd, amit fokozatosan fogsz felépítgetni; így hát légy türelmes önmagadhoz, amennyiben - teljes figyelmedet ezeknek szentelő - utadon néhanapján visszacsusszansz.

Gondolat a mai napra

Időt szánok arra, ami fontos nekem. Minden mást félreteszek, és ennek szentelem időmet, hogy élvezni tudjam mindazt, ami a leginkább számít. Apró gyermeklépéseket teszek szívem igaz álmainak irányába.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet