NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Változtass a rutinon!'

Bár a megszokások kényelmet nyújtanak, vakká is tesznek az élet változatosságára. A megszokott minták rendkívül letompítják az érzékeidet. Ébreszd fel tudatosságodat, és érezd magad felettébb élénknek azáltal, hogy megújítod rendszeres tevékenységeidet.

Érezd jól magad úgy, hogy a mai napon kreatív módon megváltoztatsz mindent. Változtass megszokott időbeosztásodon, általános étkezési szokásaidon és beidegződött életmódodon a dolgok egy újfajta megvalósítása révén.

Kényelmetlenül érezheted magad, miközben valami újat próbálsz ki, azonban ott lebeg majd a friss létformák felkutatása által keltett életöröm. Valószínűleg visszatérsz majd némely kényelmes szokásodhoz, ám minden bizonnyal újszerű hozzáállásokat is beépítesz majd az életedbe. Más szóval: a kísérletezés folyamán felfedezhetsz csodálatosan új életformákat.

Az egyik oka annak, hogy a szabadság és a vakáció olyan élénkítő, hogy magukban hordozzák az új helyek, emberek, életek és pihentető tevékenységek felfedezésének megtapasztalását. Megteremtheted ugyanezt az energiát, ha azon nyomban változtatsz a dolgokon.

Gondolat a mai napra

Megújítom szokásaimat, és szokatlan időtöltések után nézek. Új módszereket és megközelítéseket próbálok ki, és újszerű létformákat fedezek fel. Elengedem a régit, és bekebelezem az újat.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet