NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Tudd, hogy értékes vagy!'

Isten emberi testben létező csodája vagy - az isteni szeretet és akarat élő megtestesítője. Csodálkozol hát, hogy az angyalok melléd rendeltettek, akár az államkincstár őrei? Értékes vagy, kedvesem, és felülmúlhatatlanul szeretetre méltó.

Mi angyalok ismerjük valódi esszenciádat, és az teljes mértékben tökéletes. Egy arany gyermek vagy, akit azért küldtek a Földre, mert minden porcikád és levegővételed által a szeretet nyilvánul meg ezen a bolygón. Minden kedves gondolatod, szavad vagy cselekedeted gyógyító hatású.

Nem csupán Isten és a mi szemünkben vagy értékes, hanem a többiekében is. Lelki szinten minden ember tisztában van azzal, hogy érdemi célból vagy itt. Még ha felületes szinten egyesek nem is tűnnek megértőnek veled kapcsolatosan - vagy nem mutatják ki, hogy értékelnek téged -, ennek ellenére, ezeknek a személyeknek a lelke tudja, mennyit érsz. Isten minden egyes gyermeke felbecsülhetetlen csoda - és te is egyértelműen közéjük tartozol.

Gondolat a mai napra

Felettébb értékes vagyok. Isten mérhetetlenül szeret engem, hiszen a szeretet csodája vagyok. Értékességem azon egyszerű ténnyel indokolható, hogy élek. Nagyra becsülnek azért, aki most vagyok.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet