NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Dolgozz Azrael arkangyallal!'

Azrael enyhíti a szenvedést, és felvidítja a búbánattól beárnyékolt szíveket. A mennyek fényét ajándékozza minden lénynek, akit csak megérint, és puszta jelenléte elegendő ahhoz, hogy segítséget nyújtson a bánkódóknak visszanyerni hitüket egy fényesebb holnap reményében. Azraelnek emberi segítőtársakra van szüksége reménnyel teli üzenetének átadásához.

Miután azok, akiket fájdalom gyötör, gyakran nem képesek meghallani a Lelkek birodalmának hangjait, arra van szükségük, hogy emberek közvetítésén keresztül hallják meg a mennyek üzeneteit, Földi angyalként cselekedhetsz, ha megkéred Azraelt, hogy vezéreljen bánatos vagy csüggedt emberekkel való érintkezéseid során. Rajtad keresztül szól majd, épp a megfelelő szavakat használván, miközben emelkedett, gyógyító energiát közvetít.

A mai napon hívd magadhoz Azrael arkangyalt, és dolgozz együtt vele, hogy felemeld a szűkölködők energiáit. Ő majd megtisztítja szívedet a gyötrelem maradványaitól, majd veled együtt nekilát annak, hogy másokat is felvilágosítsatok. Azrael arra emlékeztet téged, hogy a boldogság szent dolog, továbbá arra, hogy a legjobb módja tiszteletet mutatni mindazok felé, akik eltávoztak, az, hogy örömöt lelsz saját életedben.

Gondolat a mai napra

Segítségül hívom Azrael arkangyalt, hogy vezérelje gyógyító szavaimat. Azrael, arra kérlek, gyógyítsd meg szívemet minden búbánattól, ami megakadályoz a szeretet jelenlétének tudatosításában. Kérlek, segíts kegyesen elfogadnom a változást, és tudatosítanom, hogy igazán senki és semmi nem veszett el sosem.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet