NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL

'Add fel gondjaidat!'

Gondjaid túl nehéz terhek ahhoz, hogy egyedül cipelt őket. Képzelj el egy előtted elterülő hatalmas, fehér selyemlepedőt, és helyezd rá az összes aggodalmadat. Ezek után csavard fel a lepedőt, és nyújtsd át nekünk. Ha befejezted, figyeld meg, milyen könnyedséget érzel. Mi elvisszük gondjaidat a mennyek felé.

Midőn egy magasabb szintre érnek, kilátásaid is magasztossá válnak majd. Ez az új perspektíva segít majd tisztábban és kreatívabban látni, megengedvén, hogy bevonzhasd és kinyilváníthasd mindazt a jót, amire csak vágysz.

A gondolataidat elhomályosító gondokkal és terhekkel való hadakozás helyett add át inkább nekünk őket. Precízen melletted dolgozó, egységes csapatként sosem ássuk alá szabad akaratodat, de lehetővé tehetjük, hogy legmagasztosabb eszményeid érvényesüljenek.

Legyen hát ez az utolsó napod, amely során feleslegesen és fél kézzel cipeled terheidet. Engedd meg, hogy levegyük a válladról, és hogy felemeljük elmédet és szívedet a fénybe.

Gondolat a mai napra

Feladom aggodalmaimat azzal, hogy eldöntöm, hogy a harmónia a szeretetből, s nem pedig az aggódásból fakad. Gondtalan és könnyű szívű vagyok, miként levetem régóta cipelt terheimet. Most megengedem Istennek és az angyaloknak, hogy gyengéden és szeretettel leemeljék rólam minden gondomat. Kiteljesedettnek és békésnek érzem magam.

Doreen Virtue

Forrás ~ Internet