NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL
 
'Terjeszd ki a kedvességet!'

Ha mindennap teszel valami kedveset, az megemeli energiaszintedet, és eredményképpen a hála pihe-puha felhőjén térhetsz vissza azoktól, akik kedvességedben részesültek. Amikor együtt érzőn viselkedsz, erődet szó szerint úgy irányítod kifelé, akár egy fénysugarat, amely támogatja és felemeli a másikat. Amikor pedig ez az illető kiterjeszti feléd nagyrabecsülését, akkor egy igazán erőteljes energiasugár emel a magasba téged. Így ahányszor csak valaki hálával gondol rád, úgy saját szellemed is felemelkedik. Amint a másik személy kiküldi feléd háláját, javulást érzékelhetsz hangulatodban vagy melegséget a szívedben.
 
Ha mindennap teszel valami figyelmeset, az befektetésnek számít saját spirituális fejlődésed emelkedésében és feltörekvésedben. Ezáltal valójában saját magad irányába terjeszted ki a kedvességet. Ez egy olyan helyzet, amelyben mindenki csak nyer.

Gondolat a mai napra

Az útmutatás szerint terjesztem ki a kedvességet.
Szabadon adok belőle a szerető szavak, gondolatok, energiák, ötletek és segítség révén. Kedvesen beszélek önmagamról, másokról és világomról.
 
 Doreen Virtue
 
Forrás ~ Internet